Skip to main content

FÆRDIGGJORT: Håndboret brønd og SL pumpe, Fullahtown Skole, Sierra Leone

  • Type: Håndboret brønd og SL håndpumpe

  • Beliggenhed: Fullahtown, Sierra Leone

  • Antal mennesker direkte berørt: 232

  • Pris: 550 US$

Samlet beløb doneret: $550

Situationen:

Fullah town ligger i Waterloo nær hovedstaden Freetown i Sierra. Landsbysamfundet har ikke adgang til en ordentlig offentlig vandforsyning, og befolkningen er nødt til at hente vand til deres daglige fornødenheder fra et vandløb, som ikke er beskyttet mod forurening. De 222 elever og 10 medarbejdere på den lokale skole må starte dagen med at gå en halv time for at hente vand fra vandløbet, men ofte tager det dem længere tid pga. kø ved vandløbet, og de går derfor glip af vigtig skoletid.

Løsningen:

For 550$ har Class PYP 5 fra Esbjerg International School doneret en håndboret overdækket brønd med en dybde på 15 meter med en SL håndpumpe, fremstillet af lokalt tilgængelige materialer af W4Ws partner i Sierra Leone, ERWS. De har boret over 400 brønde af denne type med stor succes. De 222 elever og 10 medarbejdere, som frekventerer skolen dagligt, har nu adgang til en brønd med rent vand i skolegården. Dette projekt er det første af W4W og ERWS’s School 2 School projekter.

Læs mere om School 2 School Vandinitiativ her: https://walkingforwater.dk/school-2-school-water-initiative/

Vil du også bidrage?

Hjælp os ved at lave en donation til os

Hvis du vil donere, kan du gøre det HER

A charity for those less fortunate

Mød os på sociale medier
Walking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020