Skip to main content

Velkommen til W4W – Walking for Water 

Vi er en non-profit NGO med base i Danmark, der kæmper for rent drikkevand til alle!

Klik herunder og…

Følg os på Instagram…

Nuværende og færdiggjorte projekter

Indtil nu har W4W med succes etableret projekter i Tanzania, Sierra Leone, Liberia, Ghana og Nigeria, men 2 mia mennesker, omkring 26 % af verdens befolkning, mangler stadig adgang til selv en basal drikkevandsressource. Vores hovedfokus ligger på FNs bæredygtige udviklingsmål nummer 6, rent vand og sanitet for alle, men adgangen til rent vand og sanitet er en forudsætning for at kunne opnå mange af de andre globale målsætninger, heriblandt SDG 1; ingen fattigdom, SDG 3; god helbredstilstand og SDG 4; skolegang og uddannelse. W4W har mange projekter i Vestafrika, som mangler sponsorer, men med din hjælp kan vi sammen få hjælpen ud til dem, der allermest har brug for den

Som privatperson kan du støtte vores arbejde direkte ved at give et bidrag på vores donationsside. Donationer over $100 belønnes med et autogenereret underskrevet digitalt påskønnelsescertifikat, som kan printes ud eller deles online.

Som virksomhed har I mulighed for at blive sponsor og drage fordel af en lang række specifikt tilpassede marketingkampagner på såvel sociale som traditionelle medier. Tag et kig på vores sponsorside for at se nogle eksempler på sponsorpakker, eller skriv en besked til os på kontaktformularen for at få et ikke-bindende tilbud tilpasset jeres brand og budget.

Alle midler som doneres til Walking for Water står sikkert på vores danske bankkonto, indtil de fordeles direkte til projekterne. Vores stab er alle frivillige, som ikke modtager betaling for deres arbejde.


Sponsor partnere

TM Forum sponsor Walking for Water projekt
TM Forum
Gold sponsor
Festissimo sponsor Walking for Water projekt
Festissimo
Bronze sponsor

Top 3 Sponsorer i 2022

LoveSpring
110.500 DKK
Andst Sogn
11.365 DKK
TM Forum
10.476 DKK
Vil du også bidrage?

Hjælp os ved at lave en donation til os

Hvis du vil donere, kan du gøre det HER

A charity for those less fortunate

Mød os på sociale medier
Walking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020