Skip to main content

Hvorfor involvere sig i sagen som medie?

Som medie bør I involvere jer fordi…

Som nationalt, regionalt eller lokalt nyhedsmedie bør I lave et indslag om Walking For Water, fordi det kræver en fælles indsats at gøre verden til et bedre sted. Som redaktør eller reporter er det din chance for at bruge din indflydelse og din passion for at hjælpe andre. Desuden….


📺 er historien aktuel

📺 er historien betydningsfuld

…Vores sag er en alternativ måde at hjælpe tusindvis af mennesker på, og vi rækker ud mod og opfordrer enhver til at give et bidrag til sagen på den måde, som man har lyst til. Således kombineres egne interesser med lysten til at gøre en forskel.

📺 er historien relevant

…Hvis du overvejer at lave et indslag om vores sag, er det sikkert fordi en W4W pilgrimsvandrer bevæger sig igennem dit nyhedsmedies område lige nu, eller er på vej dertil. Lav indslaget nu, for W4W pilgrimmene er altid på farten og på vej videre mod nye horisonter.

📺 er historien interessant i et menneskeligt perspektiv

…Et menneske, som man kan relatere til, der tager chancer, arbejder hårdt, hjælper andre og forfølger sine drømme – sådan som W4W pilgrimsvandrerne – udgør en inspiration for et bredere publikum.

📺 er historien et friskt pust

…Det er en fortælling om at være åben, at knytte bånd til andre mennesker og mere end noget andet om den glæde, der opstår igennem empati og medfølelse. Særligt i en tid, hvor det modsatte ofte fylder i medierne.

📺 er historien værd at dække.

…De mange medier, som har dækket W4Ws sag, kan ikke tage fejl.

 

Medier


Vil du også bidrage?

Hjælp os ved at lave en donation til os

Hvis du vil donere, kan du gøre det HER

A charity for those less fortunate

Mød os på sociale medier
Walking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020