Skip to main content

Hvorfor blive frivillig hos W4W?

Bliv frivillig fordi…

💧 Du får en unik chance for at dyrke en interesse eller opdage et talent, som du kan udvikle, samtidig med at dit arbejde med dette tjener et større formål.

💧 Du får mulighed for at udvide dit netværk og skabe kontakter, som er gode at have i forhold til både fritid og fremtidige jobmuligheder.

💧 Du får en bred platform med mulighed for at blive set af fremtidige arbejdsgivere fra hele Europa og Afrika. Walking For Water har følgere fra mere end 40 forskellige lande, og ved at involvere dig i vores sag vil du altid have en god referenceramme for at fremvise de evner og talenter, som du besidder.

💧 Da vi er en lille organisation, får du mulighed for at arbejde meget selvstændigt og få masser af ansvar, hvis du ønsker det.

💧 Du får mulighed for at mærke en dybere mening i livet ved aktivt at tage del i at gøre verden til et bedre sted. Det får du ved at finde og arbejde med din egen passion for empati og uegennyttighed.

Som frivillig bliver du involveret i arbejdet ved…

…at bruge dine særlige evner

Har du et særligt talent, som du gerne vil udvikle, og samtidig blive set af et stort antal mennesker og virksomheder over hele Europa og Afrika? Er du kommende, pensioneret eller fritids sælger, reklamemand, kunstner, marketingsanalytiker, multimediedesigner, musiker eller andet? Uanset hvad netop dit talent er, bør det ikke gå til spilde. Kontakt Walking For Water på info@walkingforwater.dk for at få muligheden for at bruge dine talenter til at gøre verden til et bedre sted.

…deltage i vores frivillige-arbejdsgrupper

Hvis du ikke lige har et specifikt talent eller en specifik interesse i tankerne, så har vi altid brug for folk til at arbejde i vores frivilligegrupper. De arbejder med systematisk at kontakte potentielle partnere indenfor medierne og potentielle sponsorer. Jo flere vi er, og jo større et geografisk område vi dækker, jo flere virksomheder har vi mulighed for at kontakte. Og jo større er vores chance for at nå vores mål. I disse små online frivilligegrupper deler medlemmerne selv arbejdet imellem sig. Opgaverne består hovedsageligt i at kontakte forskellige medier indenfor et givent område og sende dem materiale, der allerede er udarbejdet og blot ligger klar til at blive sendt.
 

Eller systematisk at skrive ansøgninger til særlige typer virksomheder, som f.eks. beskæftiger sig med distribution af mineralvand, diverse udendørs aktiviteter og lign. Generelt set er arbejdet enkelt, og det kræver ikke nødvendigvis meget tid af det enkelte medlem (ned til en time ugentligt), eftersom der arbejdes med en allerede udarbejdet skabelon. Du har dog selvfølgelig også muligheden for at være kreativ og analysere de enkelte virksomheder, hvorefter ansøgningerne kan tilpasses de specifikke virksomhedsprofiler. Hvis du har lyst til at blive medlem af en af disse små sociale og selvorganiserede arbejdsgrupper, så skriv en mail til os på info@walkingforwater.dk, og så vender vi tilbage til dig med mere information.

…at dele dit netværk og/eller dine ideer

Måske har du en kontakt hos et medie, i en organisation eller i en virksomhed, som du tænker kunne være af interesse for Walking For Water?

Måske har du ikke tid eller lyst til selv at arbejde frivilligt, men kender måske en, der kunne være interesseret i det?

Måske har du kendskab til en fond eller en organisation, som Walking For Water kunne have interesse i at kontakte?

Uanset hvilke ideer eller kontakter du har, som kan hjælpe os i Walking For Water med at nå vores mål, må du endelig tage fat i os til enhver tid på info@walkingforwater.dk

 

Bliv frivillig

Udfyld formularen og vi tager kontakt til dig

  • MM slash DD slash YYYY
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vil du også bidrage?

Hjælp os ved at lave en donation til os

Hvis du vil donere, kan du gøre det HER

A charity for those less fortunate

Mød os på sociale medier
Walking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020