Skip to main content

FÆRDIGGJORT: Elektrisk pumpesystem, Sonitra, Ghana

  • Type: Brønd og elektrisk pumpe

  • Beliggenhed: Sonitra, Ghana

  • Antal mennesker direkte berørt: 1.500

  • Pris: 5.745 US$

Samlet beløb doneret: $5.745

Situationen:

I Sonitra, nord for Accra i Ghana, er 1.500 mennesker afhængige af regnvand, der opsamles i en forladt grusgrav. Der er talrige eksempler på børn, der er faldet på de stenede skråninger, og er druknet i grusgraven. Derudover er det stillestående vand, som let bliver forurenet, og som derfor udgør en helbredsmæssig fare for brugerne.

Løsningen:

For 5.745 US$ vil en lokal entreprenør bore en brønd og installere en elektrisk vandpumpe, som bliver forbundet med en opbevaringsbeholder med tre haner, der forhindrer spildtid for brugerne, når de står i kø for at hente vand. Systemet vil året rundt forsyne områdets 1.500 beboere med rent grundvand. Lokalsamfundet forpligter sig til at skabe en vandbestyrelse, der er ansvarlig for at starte og stoppe pumpen for at fylde beholderen med vand, når det er nødvendigt, og for at indsamle midler fra brugerne til fremtidig vedligehold. Den lokale organisation Young Visionary Leaders holder opsyn med installationen og driften af systemet.

Vil du også bidrage?

Hjælp os ved at lave en donation til os

Hvis du vil donere, kan du gøre det HER

A charity for those less fortunate

Mød os på sociale medier
Walking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020