Book et foredrag…

Kunne du tænke dig at få en af Walking for Waters pilgrimme ud at holde foredrag på din konference, virksomhed, organisation eller skole?

Charlie Uldahl Christensen stiftede i 2015 Walking for Water, og begav sig ud på organisationens første filantropiske pilgrimsfærd. 
Efter at have været 4 år og 4 måneder på landevejen og tilbagelagt 12.200 kilometer til fods, igennem 7 europæiske og 13 afrikanske lande, og uden at have betalt for overnatning, blev han i august 2019 deporteret fra Nigeria efter 6 dage bag tremmer.
Han tilbringer nu en rum tid i Danmark, hvor han vil holde foredrag om livet som vagabond i Afrika, inden han atter drager afsted på den sidste del af sin vandring. Han vil bl.a. fortælle røverhistorier og vise billeder og videosekvenser fra sin vandring gennem by, skov og ørken i Afrika, samt redegøre for organisationens koncept og baggrund.

Daniel Faurholt Thomsen drog i April 2019 afsted på den legendariske Pacific Crest Trail. En vandretur på 4.265 kilometer igennem tre amerikanske stater fra Mexico til Canada. 
Daniel er netop vendt hjem til Danmark og er klar til at tage ud og berette om en ekstrem vandreoplevelse, som nær havde kostet ham livet, men som hjalp ham til at se tilværelsen udefra og overkomme en svær depression. 
Foredraget vil tage dig gennem noget af det smukkeste og mest barske natur, som USA har at byde på.
Med sit foredrag vil Daniel fortælle om det eventyr, der løftede ham ud af angstens jerngreb og ind i en tilværelse med følelsen af stærkt selvværd og håb for fremtiden.

Foredragene koster som udgangspunkt 6.000 kr. plus kørepenge. 

For skoler er der rabat, så ét foredrag koster 5.000 kr. 

Hvis en organisation ønsker at få begge foredragsholdere ud (ikke nødvendigvis samme dag), gives der ligeledes rabat på 2.000 kr, således at den samlede pris er 10.000 kr. for de to foredrag. 

50% af prisen går til Walking for Waters etablering af brønde i Afrika. Læs mere om de vandprojekter, der støttes, under fanen “Projects”.

Book et foredrag

Vil du også bidrage?

Hjælp os ved at lave en donation til os

Hvis du vil donere, kan du gøre det HER

A charity for those less fortunate

Mød os på sociale medier
Walking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020