Skip to main content

SoMe gruppen

I SoMe gruppen laver vi indhold til vores forskellige social media platforme, såsom Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi opdaterer blandt andet, når nye brønde og vandprojekter er færdige, når vi mangler sponsorer og frivillige, og så forsøger vi også at skabe opmærksomhed omkring vandkrisen ved at lave opslag med forskellige fakta og information. Vi er W4Ws ansigt udadtil, og det er vores opgave at sikre, at folk bliver ved med at følge med og synes, at det er et vigtigt, men også spændende arbejde, vi laver hos W4W.

Som del af SoMe gruppen er det vigtigt, at aftaler bliver overholdt, da der skal være et flow i opslagene. Man skal desuden have et øje for æstetik og forholde sig kritisk over for det materiale, vi modtager. Vi er som sagt ansigtet udadtil, så vi skal sørge for at lave inspirerende indhold.

Du skal være en del af SoMe gruppen, hvis du brænder for sociale medier, og samtidig skal du kunne arbejde både i teams og selvstændigt. Du skal være god til at skrive på både dansk og engelsk, da vi henvender os til både ind- og udland.

Vil du også bidrage?

Hjælp os ved at lave en donation til os

Hvis du vil donere, kan du gøre det HER

A charity for those less fortunate

Mød os på sociale medier
Walking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020