Skip to main content

Hvorfor involvere sig som virksomhed?

Som virksomhed skal I involvere jer fordi…

W4W gør det fordelagtigt for virksomheder at sponsorere vores projekter igennem skræddersyede marketingskampagner og organiseret mediebevågenhed som beskrevet nedenfor.

Skræddersyede marketingskampagner

W4W kan sammenlignes med et markedsføringsbureau. Efter aftale tilbyder vi jeres virksomhed skræddersyede marketingskampagner imod en velgørende donation fra jer. I modsætning til et almindeligt markedsføringsbureau, sender vi jeres penge direkte og ubeskåret til vores velgørende projekter og giver jer dermed mulighed for skattefradrag og etisk branding igennem Corporate Social Responsibility (CSR).

Skriv til os for at få et ikke bindende tilbud på info@walkingforwater.dk

Systematiseret medieopmærksomhed

W4W kombinerer eventyr med velgørenhed med fokusset på filantropiske pilgrimsvandringer, der har til formål at skabe et større organisatorisk netværk såvel som bedre mulighed for dækning på både konventionelle og sociale medier.

Pilgrimsvandringerne er lange og ekstreme, både i forhold til distance og tidsforbrug, og derfor er både de og ideen bag dem spektakulære nok til at tiltrække en masse opmærksomhed fra medierne. Det foregår på den måde, at arbejdsgrupper af frivillige systematisk kontakter lokale, regionale og nationale medier op til det tidspunkt, hvor pilgrimsvandrerne ankommer til et bestemt område. Ved at gøre det på denne måde får de specifikke projektsponsorer mulighed for at få deres navn og brand set og nævnt i aviser og tv-optagelser indenfor et bredt område.

Vi bruger også de sociale medier til at lave opslag fra pilgrimsvandringerne med video, billeder og tekst, som tiltrækker online følgere, og på den måde udbredes organisationens netværk og den kontaktflade, hvorigennem som både projekterne og deres sponsorer får opmærksomhed.

W4W dokumenterer og uploader videoer om livet på vejen, som går gennem meget forskelligartede geografiske områder. De forskellige kulturer og subkulturer, som pilgrimmene møder på deres vej, bliver ligeledes interviewet.

Vi gør dette for at give dem, der følger med, en større forståelse for forskellige kulturer og måder at leve på, og for at give dem en større følelse af samhørighed med de mennesker, som vi deler planeten med. Vi gør det også for tiltrække opmærksomhed til et potentielt TV-program, som vi håber på et tidspunkt at kunne lave. Som sponsor for et projekt får dit brand eksponering igennem alle disse forskelligartede kanaler.

Skriv til os for at få et ikke bindende tilbud på info@walkingforwater.dk

Tak til Lasertryk for at støtte os ved tryk af flyers og plakater.

Et projekt sponsorat kan se sådan her ud…
⋅Leyan, Liberia, projekt Eurofins
Vil du også bidrage?

Hjælp os ved at lave en donation til os

Hvis du vil donere, kan du gøre det HER

A charity for those less fortunate

Mød os på sociale medier
Walking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020