Skip to main content

Esbjerg Water Walk 2020 – (Delayed)

I samarbejde med Esbjerg kommune og Sport og Event park Esbjerg, inviterer den Esbjerg baserede NGO Walking for Water, for andet år i træk, alle kommunens skoler til at deltage i Esbjerg Water Walk i forbindelse med UN’s World Water Day 2020.

Arrangementet starter torsdag d. 19 marts, kl. 9.00 på TORVET i Esbjerg

Herfra vil der være fælles march på i alt 2,6 kilometer, mod BLUE WATER DOKKEN, på Gl. Vardevej, hvor der vil være en række arrangementer for de fremmødte, indtil kl. 12.00, hvor arrangementet slutter.

Formålet med dagen er at skabe fokus på Verdensmål nummer 6: Rent vand og Sanitet til alle, i en tid, hvor 844 millioner mennesker lever uden adgang til rent vand.
Igennem vore aktiviteter vil vi foruden opmærksomhed på problemet, rejse penge til at etablere brønde for udsatte samfund i Afrika.

Som en del af arrangementet lægger vi op til, at de deltagende skoler forbereder en kreativ fortolkning af UN’s Verdensmål nummer 6: Rent vand og Sanitet for alle, det være sig i form af et kunstværk, en film af max 10 minutters varighed, eller noget helt tredje, som kan fremvises i DOKKEN på dagen.
Blandt de fremførte fortolkninger udkåres en vinderklasse, som modtager en hemmelig præmie.

For deltagende skoler, tilbyder vi, at Walking for Waters stifter, Esbjergenseren Charlie Uldahl Christensen, kommer ud på de enkelte skoler forud for arrangementet, og fortæller om den globale vandkrise, som han har oplevet på tætteste hold, under sin vandring for vand, igennem Afrika.

Tilmeldingsskema for deltagende klasser bedes udfyldes vha. det elektroniske tilmeldingsskema nederst på siden, eller download dette tilmeldingsskema, udfyld og send til charlie@walkingforwater.dk
Tilemdling skal være sket senest torsdag den 5. marts

Spørgsmål kan fremsendes til
email: Charlie@walkingforwater.dk
eller telefon: 50 73 79 84

De bedste hilsner
ESBJERG WATER WALK 2020

Vil du også bidrage?

Hjælp os ved at lave en donation til os

Hvis du vil donere, kan du gøre det HER

A charity for those less fortunate

Mød os på sociale medier
Walking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020