Book a lecture ..

Kunne du tænke dig at få en af Walking for Waters pilgrimme ud at holde foredrag på din konference, virksomhed, organisation eller skole?

Charlie Uldahl Christensen stiftede i 2015 Walking for Water, og begav sig ud på organisationens første filantropiske pilgrimsfærd. 
Efter at have været 4 år og 4 måneder på landevejen og tilbagelagt 12.200 kilometer til fods, igennem 7 europæiske og 13 afrikanske lande, og uden at have betalt for overnatning, blev han i august 2019 deporteret fra Nigeria efter 6 dage bag tremmer.
Han tilbringer nu en rum tid i Danmark, hvor han vil holde foredrag om livet som vagabond i Afrika, inden han atter drager afsted på den sidste del af sin vandring. Han vil bl.a. fortælle røverhistorier og vise billeder og videosekvenser fra sin vandring gennem by, skov og ørken i Afrika, samt redegøre for organisationens koncept og baggrund.

Daniel Faurholt Thomsen drog i April 2019 afsted på den legendariske Pacific Crest Trail. En vandretur på 4.265 kilometer igennem tre amerikanske stater fra Mexico til Canada. 
Daniel er netop vendt hjem til Danmark og er klar til at tage ud og berette om en ekstrem vandreoplevelse, som nær havde kostet ham livet, men som hjalp ham til at se tilværelsen udefra og overkomme en svær depression. 
Foredraget vil tage dig gennem noget af det smukkeste og mest barske natur, som USA har at byde på.
Med sit foredrag vil Daniel fortælle om det eventyr, der løftede ham ud af angstens jerngreb og ind i en tilværelse med følelsen af stærkt selvværd og håb for fremtiden.

Foredragene koster som udgangspunkt 6.000 kr. plus kørepenge. 

For skoler er der rabat, så ét foredrag koster 5.000 kr. 

Hvis en organisation ønsker at få begge foredragsholdere ud (ikke nødvendigvis samme dag), gives der ligeledes rabat på 2.000 kr, således at den samlede pris er 10.000 kr. for de to foredrag. 

50% af prisen går til Walking for Waters etablering af brønde i Afrika. Læs mere om de vandprojekter, der støttes, under fanen “Projects”.

Book a lecture

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Do you want to tip in?

Help by donating

If you want to donate please use this page for donations.

A charity for those less fortunateWalking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020

Website created with love by Anders Jytzler from Hype Media