Daniel Faurholt Thomsens Pilgrimage

Daniel Faurholt Thomsen 22-05-1989

I 2018 gik Daniel ned med stress. En stor arbejdsbyrde og sygdom i familien blev for meget for den 28 årige soldat, og han måtte sadle om i livet. Det blev starten på hans liv som langdistance-hiker. Efter at have vandret ud af stressens favntag på Camino de Santiago, søgte Daniel større udfordringer.

Den 1. april 2019 startede han den 4.265 km lange Pacific Crest Trail. Vandreturen, som også kaldes ‘Hikernes Mount Everest’, førte ham gennem den vilde amerikanske natur fra Mexico til Canada. Daniel fandt sig selv og de udfordringer, han søgte, under den 158 dage lange tur, i skoldhed ørken og sneklædte bjerge.

Strabadserne, der nær tog livet af ham, har ændret hans livsperspektiv og løftet ham ud af det mentale hul, han befandt sig i. Mens han forbereder sig på sit næste eventyr, giver Daniel foredrag om det at at finde motivationen og vandre sig ud af stress og angst.

Man kan følge Daniels eventyr på følgende medier:

Daniel kan kontaktes på:

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Do you want to tip in?

Help by donating

If you want to donate please use this page for donations.

A charity for those less fortunateWalking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020

Website created with love by Anders Jytzler from Hype Media