Skip to main content

FÆRDIGGJORT: Elektrisk pumpesystem, Takoradi, Ghana

  • Type: Brønd og elektrisk pumpe

  • Beliggenhed: Takoradi, Ghana

  • Antal mennesker direkte berørt: 1.000

  • Pris: 3.450 US$

Samlet beløb doneret: $3.450

Situationen:

I den store by Takoradi i den sydvestlige del af Ghana ligger Christ Shalom Sarah Ever-Ready Missionary Skole og Børnehjem, som er hjem for ca. 20 børn, der bor der permanent, og som tilbyder gratis undervisning til yderligere 40 børn. Men der er stadig mange børn, der lever på gaden, og som har brug for et hjem, mad og en uddannelse, og bygningen er stor nok til at huse flere hundrede børn mere. Grundlæggeren og forstanderen har en vision; at bygge et permakulturelt selvforsynende mini landbrug for skolen, som ville gøre det muligt at tage flere børn ind fra gaden og blive selvforsynende. De har dog brug for deres egen brønd for at kunne overrisle markerne og gøre drømmen til realitet. Børnehjemmets brønd vil også være tilgængelig for det omkringliggende kvarters beboere, og den forventes at blive kilde til rent vand for omkring 1000 mennesker.

Løsningen:

For 3.450 US$ vil en lokal entreprenør bore en brønd og installere en elektrisk pumpe. Pumpen vil blive forbundet til en opbevaringstank på taget, hvorfra vandet vil blive ledt ned igennem huset til brug for madlavning, vask og udtræk i toilettet. Et rør vil lede vandet ned på et plateau på den anden side af bygningen til brug for overrisling af markerne, som vil blive anlagt i høje bed.

Vil du også bidrage?

Hjælp os ved at lave en donation til os

Hvis du vil donere, kan du gøre det HER

A charity for those less fortunate

Mød os på sociale medier




Walking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020