Skip to main content

Tilmeld dig som medlem nu

Prisen på et årligt medlemskab er 17 kr. om måneden – Det svarer til det, som det koster permanent at skaffe rent drikkevand til én person igennem et af vores brøndprojekter.

Medlemsgebyret betales forud for ét år ad gangen til en pris på 200 kr.

Bliv passivt medlem af W4W…

…og tag del i vores mission om at skaffe rent drikkevand til alle!

Som passivt medlem…

  • Bliver du inviteret til at deltage, stemme og stille op til bestyrelsen på vores årlige generalforsamling, der finder sted hvert år i april.
  • Får du et årligt julebrev pr. mail eller post med resumé over foreningens aktiviteter i det forløbne år.
  • Modtager du hvert år en lille W4W gave som tegn på vores taknemmelighed (en kuglepen, et krus, en plakat eller lign.)

Skattefradrag

Det er utroligt vigtigt for foreningen at have 100 passive medlemmer, da dansk skattelovgivning kræver et minimum af 100 medlemmer, der hver betaler mindst 200 kr. om året, for at donorer kan få lov at fratrække deres bidrag i skat.

Dertil kommer, at foreningens vedtagne regler foreskriver, at alle donationer til W4W går ubeskåret til etablering af brønde og vandprojekter. Medlemsgebyrerne undtages herfra, således at de giver foreningen mulighed for at øge kendskabet til W4W sagen igennem bl.a. betalt markedsføring, fremstilling af merchandise, dækning af udgifter til web-hotel, trykte materialer osv.

Medlemsgebyrerne går UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER til aflønning. Alle arbejder frivilligt for W4W. Det årlige budget og regnskab for medlemskontoen bliver fremlagt på den årlige generalforsamling, og bliver ligeledes sendt ud til alle passive medlemmer.

Medlemsstruktur

W4W er en non-profit organisation baseret på frivilligt arbejde. Vi har en valgt bestyrelse af frivillige, som mødes til bestyrelsesmøde hver anden måned for at planlægge foreningens aktiviteter.

Hvert år i april holdes generalforsamling, hvor alle registrerede medlemmer inviteres til at deltage.

Alle registrerede medlemmer kan stille op til bestyrelsen.

Vil du også bidrage?

Hjælp os ved at lave en donation til os

Hvis du vil donere, kan du gøre det HER

A charity for those less fortunate

Mød os på sociale medier




Walking for Water - CVR. DK36641908 - Holbergsvej 61, 6000 Kolding - P: +45 50737984 (Use WhatsApp) - info@walkingforwater.dk - © 2020