magi og malaria
Ugeavisen: Magi og malaria rammer Charlie
September 20, 2017
lifemag
Life Magazine: CHARLIE « THE WALKER » À LA CONQUÊTE DE L’OR BLEU
November 17, 2017

W4W – SAS Scholarship

 SAS Scholarship er SAS’ nye tiltag til dem som har en iværksætter i maven, og en specifik idé, som de tror på, vil kunne ændre verden. SAS Scholarship er en konkurrence hvor 3 heldige deltagere kan vinde en rejse til en selvalgt destination, hvor de kan få mulighed for at afprøve eller pitche idéen. Vinderne bliver desuden parret op med en mentor/coach, der ved noget om netop vindernes felt, og som allerede har haft succes indenfor dette felt. Deltagerne kan ansøge på 2 måder: 1. Optage en video på max 60 sek. hvor man fortæller omkring ens iværksætter ide/drøm, og hvordan de ville bruge rejsen til at realisere drømmen. 2. Tage et billede og skrive omkring iværksætter ideen/drømmen, og hvordan den ville blive realiseret gennem rejsen. Max 200 ord. Derefter uploader man video eller billede på ens Instagram profil og bruger hashtagget #sasscholarship, samt @flysas. Man kan også uploade direkte på konkurrence sitet. På følgende link: https://scandinaviantraveler.com/en/s… Ansøg inden d. 30.11.2017 for at komme i betragtning. (Denne video er lavet af W4W og sponseret af SAS. Det fulde honorar går ubeskåret til W4W’s frivillige arbejde med at gøre adgang til rent vand til en menneskeret over alt på jorden.) Link til mere info om W4W: www.walkingforwater.dk Link til SAS Scholarships konkurrence side: https://scandinaviantraveler.com/en/s…
English